Gjesteblogging: Jeg ble dopet ned og voldtatt


Gjesteblogginnlegg fra Ida Aurora kjent for sin blog HAAPLOS

Jeg ble dopet ned og voldtatt!

Jeg vil dele historien min her også. Det kan skje hvem som helst, jeg var med feil folk, på feil sted og til feil tid. Aldri kunne jeg forutse det som skjedde den kvelden for 5 år siden. Det begynner å bli lenge siden nå, men jeg kommer aldri til å glemme. Dette er min historie.

Jeg var på fest med gode venner, drakk og koste meg. Jeg hadde det morro og levde livet. Sånn som man gjør når man er på fest. Aldri tenkte jeg at denne kvelden ville bli et mareritt som kom til å følge meg resten av livet. Kanskje skulle jeg vært mer forsiktig, passet bedre på hvilke mennesker jeg hadde rundt meg og hva slags drikke jeg drakk. Hadde jeg gjort det ville det kanskje aldri ha skjedd.
Hvorfor meg, hva hadde jeg gjort galt for at dette skulle skje meg? Kunne jeg sagt eller gjort noe annerledes, gjort mere motstand?  Jeg vet ikke, men det har skjedd!
Jeg kan ikke forandre fortiden, jeg måtte lære meg å leve med den.

Etter festen ble vi kjørt av tre gutter som var litt eldre enn oss tilbake til venninnen min. Jeg hadde aldri sett de før, men venninnen min kjente de litt og var forelsket i han ene av de. “Snille” guttene serverte oss drinker. Vi drakk, skravlet og lo. Venninnen min gikk å la seg sammen med han hun var forelsket i. De to andre guttene skulle dra (de to hadde vært edru hele kvelden). Jeg husker ikke hvorfor, men jeg ble med de ut i bilen. På dette tidspunktet begynte jeg å bli velig fjern, husker ikke så mye, men jeg husker nok. Det jeg husker er mest i korte glimt, jeg aner ikke hvor lenge det varte… Det er rett og slett jævlig å tenke på at noen har gjort meg så vondt når jeg ikke hadde noe som helst mulighet til å stå imot.

Jeg sitter i baksetet i en rød bil med tre dører. Han ene av guttene sitter ved siden av meg. Han begynner å kysse meg og tar av meg klærne. Jeg sier nei og vrir meg unna. Han fortsetter. Jeg husker at jeg ville ut av bilen, men det fikk jeg ikke. Husker at jeg slo bakhodet i bildøren før jeg ble lagt ned på setet. Jeg prøver å få kontakt med gutten i fremsetet, men han bare gliser det styggeste gliset jeg noen gang har sett. Kroppen min har ingen krefter, jeg ville så gjerne reise meg, men jeg klarte ikke. De begge gjorde det de ville med meg, helt til de var fornøyde. Da ble jeg sluppet ut av bilen, det var kaldt, det regnet og var mørkt. Klærne mine hadde jeg i hånden. Våknet opp på sofaen i stuen til venninnen min dagen etter, klærne lå ved siden av meg. Jeg følte meg helt jævlig, skjønte ikke helt hva som var skjedd, men jeg ville bare hjem. Kom meg hjem, smilte og sa hei til mamma, deretter gikk jeg rett i dusjen. Skrubbet meg med såpe helt til huden min var rød, men følte meg aldri ren. Jeg gråt, kastet opp og følte meg helt jævlig.
Aldri om noen skulle få vite hva som hadde skjedd!

Jeg tok på meg masken min, spiste frokost med mamma, smilte og skravlet. Senere på kvelden var hele familien samlet for å feire min farfar sin bursdag, fortsatt var masken på.
Fikk en telefon fra venninnen min, hun skjønte at noe ikke var helt sånn som det skulle. Heldigvis!
For å gjøre en lang historie kort. Hun tok turen til politistasjonen, siden pappa jobber der og ikke mange har vårt etternavn skjønte de på politistasjonen at det var meg det handlet om. Pappa ringte mamma, og mamma spurte meg rett ut om hva som hadde skjedd fredagskvelden. Jeg hadde ikke ord, jeg bare gråt.

Mandagen ble saken anmeldt, flere timer i avhør, videre på sykehuset for en haug med undersøkelser.
Saken ble henlagt etter bevisets stilling.

Den dag i dag angrer jeg for at jeg ikke anmeldte med en gang, da ville de slemme guttene kanskje fått en straff.
De har ødlagt så mye for meg…

Det har gått fem år, aldri vil jeg glemme, men det har blitt lettere å leve med.
Det går fortsatt ikke en dag uten at jeg tenker på det, høsten er en spesielt vanskelig tid.
Mørket og kulden som kommer med høsten gjør minnene sterkere.
Minnene de er der, de vil alltid være der, men de kan ikke skade meg lenger!


HAAPLOS

Reklamer

2 thoughts on “Gjesteblogging: Jeg ble dopet ned og voldtatt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s